Αναζητήστε επιχειρήσεις:

Online κατάστημα
Φυσικό κατάστημα

Υγείας Συνταξιοδοτικό

Υγεία

Η υγεία μας και η υγεία των μελών της οικογένειάς μας είναι το σημαντικότερο αγαθό. Με δεδομένη την οικονομική κρίση και λαμβάνοντας υπ' όψιν το συνεχώς μεταβαλλόμενο και ρευστό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης στην χώρα μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ν' ασφαλίσουν την υγεία τους και την υγεία της οικογένειάς τους αναζητώντας μια αξιοπρεπή περίθαλψη με ποιοτική εξυπηρέτηση και άμεση πρόσβαση σε δίκτυο ιατρών και νοσοκομείων.

Οι παραπάνω ανάγκες καλύπτονται από τα ιδιωτικά προγράμματα ασφάλισης τα οποία προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, απλές διαδικασίες και προσιτά ασφάλιστρα καλύπτοντας νοσήλεια, διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς. Η κάθε ασφαλιστική εταιρεία δημιουργεί τα δικά της ασφαλιστήρια συμβόλαια λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ανάγκες των καταναλωτών και προσπαθώντας να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανάγκες τους.

Το korificlub σας προσφέρει τη δυνατότητα να έρθετε απευθείας σε επαφή με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και τα ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρουν με στόχο εσείς οι ίδιοι να συγκρίνετε και να επιλέξετε το πιο πλήρες και οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης.

Εξασφαλίστε σήμερα κιόλας την πιο ολοκληρωμένη περίθαλψη που αξίζει σε εσάς και στην οικογένεια σας!

Αποταμίευση

Το μέλλον απασχολεί όλους μας. Όλοι επιθυμούμε να διατηρήσουμε και στα χρόνια της συνταξιοδότησης μας το επίπεδο διαβίωσης που έχουμε δημιουργήσει, να διασφαλίσουμε την ανεξαρτησία μας και να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα μας και τις χαρές της ζωής με αξιοπρέπεια!

Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν δημιουργήσει προγράμματα σύνταξης ανάλογα με το μηνιαίο αντίτιμο που θέλει ο κάθε ασφαλισμένος να πληρώνει καθώς και με την επιθυμητή διάρκεια του κάθε συμβολαίου.

Η korifi club σας προσφέρει την δυνατότητα να έρθετε σε απευθείας επαφή με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και τα συνταξιοδοτικά προγράμματα που προσφέρουν με στόχο εσείς οι ίδιοι να συγκρίνετε και να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

Εξασφαλίστε σήμερα κιόλας το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και θα πάρετε απευθείας προσφορές από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

επιστροφή