Αναζητήστε επιχειρήσεις:

Online κατάστημα
Φυσικό κατάστημα

Ασφάλεια οχημάτων

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική από το νόμο για την κάλυψη σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών που προκαλούνται σε τρίτους.

Εκτός όμως από τις βασικές καλύψεις, μέσα στα πλαίσια της πληρέστερης κάλυψης για άλλους καθημερινούς κινδύνους, πολλοί καταναλωτές επιλέγουν και άλλες συμπληρωματικές παροχές, όπως η θραύση κρυστάλλων, η οδική βοήθεια και η νομική προστασία, οι οποίες και θα ανακουφίσουν σημαντικά τον ασφαλιζόμενο σε περίπτωση ζημίας. Επιπλέον, ένα ασφαλιστήριο μπορεί να εμπλουτιστεί περαιτέρω με επιπρόσθετες καλύψεις, όπως πυρκαγιά, κλοπή, τρομοκρατικές ενέργειες αλλά και ίδιες ζημιές ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασφαλιζόμενου.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν μια σειρά από εκπτώσεις που ποικίλλουν από εταιρεία σε εταιρεία. Κάποιες προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για δημοσίους υπαλλήλους, για ανέργους, για προσεκτικούς οδηγούς και άλλες για σώματα ασφαλείας. Επιπροσθέτως, ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες κατά τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούν και προωθητικές ενέργειες σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Η Korifi Club σας προσφέρει τη δυνατότητα να έρθετε σε απευθείας επαφή με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, να ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις ή τις προωθητικές ενέργειες που η κάθε μια προσφέρει και να επιλέξετε το πιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα ασφάλισης. 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και θα πάρετε προσφορές από ασφαλιστικές εταιρείες.

επιστροφή