Αναζητήστε επιχειρήσεις:

Online κατάστημα
Φυσικό κατάστημα

Ασφάλεια Περιουσίας

Το σπίτι μας είναι το σημείο αναφοράς όλων μας. Είναι ο χώρος που σηματοδοτεί την ηρεμία μας και είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένειά μας! Η ασφάλιση του σπιτιού δεν είναι πολυτέλεια όπως ίσως πολλοί πιστεύουν αλλά ανάγκη να προστατευτεί το σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον του σπιτίου μας. Οι κίνδυνοι όμως υπάρχουν και ζημιές συμβαίνουν. Το πλεονέκτημα που μας δίνει η ασφάλιση κατοικίας είναι η δυνατότητα που έχουμε εμείς και η οικογένειά μας να επανέλθουμε στο ίδιο σίγουρο περιβάλλον που κατοικούσαμε πριν την έλευση της οποιαδήποτε ζημιάς.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίας εξασφαλίζουν τις σύγχρονες ανάγκες των ιδιοκτητών και των ενοικιαστών καθώς προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα προστασίας για μια σειρά σημαντικών κινδύνων με κόστος που ξεκινά από 1,2 € το τετραγωνικό μέτρο. Κίνδυνοι όπως η φωτιά, ο σεισμός, η πλημμύρα, η διαρροή σωληνώσεων και η κλοπή μπορεί να δημιουργήσουν οικονομική αναστάτωση σε ένα σπίτι, πρακτική και οικονομική.

Επιπλέον, πολλοί καταναλωτές έχουν ασφάλιση κατοικίας εξαιτίας κάποιου στεγαστικού δανείου που έχουν πάρει. 

Η Korifi Club σας προσφέρει την δυνατότητα να έρθετε σε απευθείας επαφή με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και τα ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρουν με στόχο εσείς οι ίδιοι να συγκρίνετε και να επιλέξετε το πιο συμφέρον πρόγραμμα προστασίας του δικού σας σπιτιού ή να ελαφρύνετε το ασφαλιστήριο του στεγαστικού σας δανείου.

Εξασφαλίστε σήμερα κιόλας την πιο ανταγωνιστική ασφάλεια κατοικίας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και θα πάρετε απευθείας προσφορές από τις ασφαλιστικές εταιρίες.

επιστροφή