Εταιρεία

«Μια Πρωτοποριακή Ιδέα» Αυτό είναι η Korifi club, μια κοινότητα καταναλωτών που έχει ως κοινό σημείο το ότι είναι πελάτες στο ομώνυμο ασφαλιστικό γραφείο Korifi club μαζί με άλλους.

Κάθε ασφαλισμένος που είναι μέλος στην Korifi Club προσφέρει ανάλογα με το επάγγελμά του, είτε προνομιακή τιμή, είτε επιπλέον παροχές στα άλλα μέλη της Korifi club που επίσης είναι ασφαλισμένα και πράττουν και αυτοί το ίδιο εφόσον το επιτρέπει η εργασία τους.

Είναι προφανές ότι μια επιχείρηση που διαφημίζεται δωρεάν στην ιστοσελίδα korificlub.net έχει και μεγάλη προβολή στο πελατειακό κοινό της Korifi club και κερδίζει αναγνωρισιμότητα όπως και πελάτες.

Κάθε μέλος «επιχείρηση» της Korifi club για να εγγραφεί οπότε και να προβληθεί θα πρέπει να έχει συνάψει κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Έτσι αποκτάται και η «Ιδιότητα μέλους».

Μέσω της Korifi Club οι επιχειρήσεις γίνονται πιο γνωστές, ενώ οι προσφορές τους μέσω του ίντερνετ και των Social Media γίνονται γνωστές σε χιλιάδες αποδέκτες. 

Η Korifi club είναι ένα πλήρες ασφαλιστικό πρακτορείο το οποίο στηρίζεται στην εκπαίδευση και εστιάζει στην Υγεία, την Σύνταξη και ασφάλιση οχημάτων εξυπηρετώντας βέβαια και όλες τις άλλες ασφαλίσεις.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία, και ασχολείται παράλληλα και με Affiliate Marketing στο πλαίσιο της επαφής της με πελάτες και επιχειρήσεις. Είναι τεχνολογικά προηγμένη και διαθέτει υψηλή υποδομή για να στηρίξει την αύξηση των εργασιών.

Διευκρινίζεται ότι η αύξηση των εργασιών θα έλθει μέσα από την ποιοτική διαφοροποίηση του γραφείου καθώς επιδίωξή του είναι να δημιουργήσει μια πρότυπη ασφαλιστική μονάδα που θα ξεχωρίζει στην αγορά.

Το ασφαλιστικό πρακτορείο Κορυφή είναι η μετεξέλιξη 25 ετών εμπειρίας στην ασφαλιστική βιομηχανία. Η korifi club συστάθηκε το 2016 και επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες για να μπορέσει να διατηρήσει τους πελάτες του αλλά και να τους βοηθήσει οικονομικά μέσα από τις καθημερινές τους αγορές.

Στόχος είναι οι πελάτες της Korifi club να κάνουν τις αγορές τους από το site korificlub.net, να παίρνουν επιστροφή (cashback) την οποία μπορούν να την εξαργυρώσουν (συμψηφίσουν)  με:

  1. Δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ.
  2. Με ένα οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχουν στην εταιρία ή συνάψουν νέο αν δεν έχουν.
  3. Στον τραπεζικό τους λογαριασμό όταν συγκεντρώσουν 30,00 € από επιστροφές & bonus φίλιας.

Μπορούν, αν το επιθυμούν, να συστήσουν ένα φίλο και να πιστωθούν το bonus φίλιας των 5,00 €.

Μπορούν να συστήσουν όσους φίλους θέλουνε, δεν υπάρχει περιορισμός.

Για να πληρωθείτε το bonus φίλιας από αυτόν που συστήσατε θα πρέπει να έχει και αυτός τουλάχιστον 5,00€ επιστροφή χρημάτων από επιβεβαιωμένες αγορές.

Αλλά και ο φίλος σας, όταν συστήσει ένα φίλο, πιστώνεται 5,00 €, αν πάρει ένα οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο από την Κορυφή, σε ασφαλιστική εταιρεία της επιλογής του.

Το ασφαλιστικό πρακτορείο Κορυφή καινοτομεί στην ασφαλιστική αγορά και δημιουργεί την δική του κοινότητα καταναλωτών, η οποία στηρίζεται στην αρχή της «Αμοιβαίας Προσφοράς».

επιστροφή