ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ARGO CHANGE S.A./ Money Gram / Global Money Transfer & ΖEΝΙΘ

Αγαπητέ πελάτη / συνεργάτη / συμπολίτη,

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε μία ιδιαίτερη και τιμητική συνεργασία με την Argo Change S.A, καθώς το γραφείο μας επιλέχθηκε και εντάχθηκε στο δίκτυό της για την υποστήριξη και διαχείριση της υπηρεσίας “εκτέλεση και αποδοχή πληρωμών”.

Πιο συγκεκριμένα, η Argo Change S.A επιλέγει τα καταλληλότερα και πιο αξιόπιστα γραφεία / καταστήματα σε κάθε περιοχή της Ελλάδας με σκοπό να ενταχθούν στο δίκτυό της όπου θα πραγματοποιούνται εξοφλήσεις λογαριασμών, όπως στα υποκαταστήματα της.

Η επιχείρησή μας επιλέχθηκε από την Argo Change S.A και, αφού πιστοποιήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, έγινε αντιπρόσωπος ιδρύματος πληρωμών, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια και ευθύνη για το νέο ρόλο στην ευρύτερη περιοχή μας.

Στα γραφεία μας μπορείτε να εξοφλήσετε κάθε τύπου λογαριασμού (Φόρο – ΕΝΦΙΑ, Ενέργεια, Ύδρευση, Ασφάλειες, Κινητή - Σταθερή Τηλεφωνία κ.α.) χωρίς ταλαιπωρία, σε όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας μας και με την ίδια ασφάλεια όπως στα καταστήματα της Τράπεζας, καθώς λαμβάνετε απόδειξη από την Argo Change S.A.

Επιπλέον, η εταιρία μας προχώρησε στη σύναψη μιας ιδιαίτερης και στρατηγικής συνεργασίας με τη ΖEΝΙΘ στον τομέα της Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου.

Η συμφωνία μας με τη ΖEΝΙΘ εξασφάλισε για όλους τους πελάτες μας ιδιαίτερα προνομιακά προγράμματα για όλες τις κατηγορίες (κατοικίες & επιχειρήσεις), με στόχο τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων / έκπτωση στην κατανάλωση Ρεύματος & Φυσικού Αερίου.

Η ΖEΝΙΘ είναι από τις πλέον αξιόπιστες και δυναμικές εταιρίες στον τομέα των εναλλακτικών παρόχων ενέργειας / Ρεύματος & Αερίου, γεγονός που αποτέλεσε βασικό λόγο συνεργασίας μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας.

επιστροφή