Πώς λειτουργεί η Korifi club;

Η Korifi club είναι μια έξυπνη και ταυτόχρονα απλή πλατφόρμα, που σου επιτρέπει να κερδίζεις επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές σου αγορές. Όσο εσύ πραγματοποιείς τις αγορές σου στα αγαπημένα σου ηλεκτρονικά καταστήματα, κερδίζεις επιστροφή σην Korifi club, και μάλιστα όχι σε πόντους, δώρα ή κουπόνια, αλλά σε πραγματικά χρήματα που πληρώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό σου!

Εκτός από επιστροφή χρημάτων, η Korifi club συγκεντρώνει και σου παρουσιάζει επιπλέον εκπτωτικούς κωδικούς που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα καταστήματα για έξτρα κέρδη, καθώς και τις πιο hot προσφορές ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Με λίγα λόγια, η Korifi club είναι ένας έξυπνος τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα!

Τί είναι η επιστροφή χρημάτων & πώς δουλεύει;

Η επιστροφή χρημάτων είναι μια πολύ διαδεδομένη υπηρεσία που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή η υπηρεσία είναι τώρα διαθέσιμη και στους καταναλωτές, μέσα από την Korifi club!

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και εύκολη:

 • Δημιουργείς έναν Δωρεάν λογαριασμό στην Korifi club!
 • Βρίσκεις μέσα από τον κατάλογο του site το ηλεκτρονικό κατάστημα που σε ενδιαφέρει!
 • Μεταφέρεσαι σε αυτό για να πραγματοποιήσεις κανονικά τις αγορές σου!
 • Κερδίζεις επιστροφή χρημάτων που πιστώνονται στον λογαριασμό σου!

Ποιο είναι το όραμά μας:

Στόχος μας είναι η Korifi club να γίνει συνώνυμο με τις έξυπνες ηλεκτρονικές αγορές και την εξοικονόμηση χρημάτων! Πριν από κάθε αγορά, μην ξεχνάς να περνάς από την Korifi club για να βρεις το κατάστημα που θέλεις και να κερδίσεις χρήματα από τις αγορές σου!

Η Korifi club με μια ματιά:

 • Επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές σου Αγορές!
 • 480 συνδεδεμένα ελληνικά και ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα!
 • Μοναδικοί και αποκλειστικοί εκπτωτικοί κωδικοί!
 • Hot προσφορές ηλεκτρονικών καταστημάτων!
 • Χωρίς κόστος ή άλλες υποχρεώσεις!

TELL A FRIEND, Εσύ Άλλαξες Πάροχο;

Μοιράσου την Korifi club και κέρδισε 5.00 € επιστροφή από on line αγορές ή 10,00 € Αλλάζοντας πάροχο στο Ρεύμα ή και το Αέριο!

Στείλε το link korificlub.net στους φίλους σου και μόλις εκείνοι γραφτούν και κερδίσουν τα πρώτα 5,00 € ή 10,00 € τους επιβεβαιωμένη επιστροφή, θα πιστωθούν 5.00 € ή 10,00 € στον λογαριασμό σου για τον κάθε έναν!

Πως ψωνίζω μέσω της Κorifi club;

 1. Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Μόλις εγγραφείτε, το σύστημα σας δίνει ένα μοναδικό αριθμό εγγραφής για να μπορούμε να ανιχνεύουμε τα καταστήματα που έχετε επισκεφτεί.

 1. Βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει. 

Ψάξτε να βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει.

 1. Μετάβαση στο κατάστημα και αγορές προϊόντων.

Μόλις βρείτε το κατάστημα που θέλετε να ψωνίσετε κάνετε κλικ στον σύνδεσμο "Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε στο κατάστημα".

Με αυτό τον τρόπο καταγράφεται η μετάβαση σας στο κατάστημα που έγινε μέσω της Κorifi club. Ψωνίστε κανονικά όπως συνηθίζατε να κάνετε.

 1. Καταγραφή αγοράς.

Εντός 7 ημερών η αγορά σας θα εμφανίζεται σαν pending (εκκρεμής) στον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί η αγορά σας εντός 10 ημερών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 1. Επιβεβαίωση αγοράς.

Το κατάστημα μας επιβεβαιώνει ότι έχετε αγοράσει ένα προϊόν και η αγορά δεν είχε κανένα πρόβλημα. (π.χ. επιστροφή, ακύρωση κτλ.). Το κατάστημα μας πληρώνει προμήθεια.

 1. Επιστροφή μετρητών.

Μόλις συμπληρώσετε το ποσό των 30,00 € μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Μπορούμε να σας στείλουμε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στον λογαριασμό σας paypal.

 1. Σύστησα ένα φίλο. Δες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ:

Μόλις ο φίλος σας γίνει μέλος θα εμφανίζεται στον λογαριασμό σας το ποσό των 5,00 € σαν εκκρεμές (pending). Μόλις ο φίλος σας συμπληρώσει 5,00 € σε επιστροφές, το ποσό στον λογαριασμό σας θα γίνεται διαθέσιμο (validated).

Μπορείτε να παραγγέλνετε Δωροεπιταγές ή Διατακτικές Super Market με προνόμιο 2,50%.  Δείτε Πως:

Από εδώ και στο εξής κάνετε τις αγορές σας διεκδικώντας μετρητά. Εγγραφή ΕΔΩ!

επιστροφή