Αναζητήστε επιχειρήσεις:

Online κατάστημα
Φυσικό κατάστημα

Booking.com

Booking.com

Έως και
6.00%
Cash Back

Περιγραφή:

Η Booking.com B.V., μέλος του Priceline Group (Nasdaq: PCLN), κατέχει και διαχειρίζεται την Booking.com™, την κορυφαία εταιρεία online κρατήσεων καταλυμάτων στον κόσμο. Κάθε μέρα γίνονται κρατήσεις για περισσότερες από 800.000 διανυκτερεύσεις μέσω της Booking.com. Ο ιστοχώρος της Booking.com και οι εφαρμογές προσελκύουν επισκέπτες τόσο από την αγορά τουρισμού όσο και των επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Από το 1996, η Booking.com B.V. εγγυάται τις καλύτερες τιμές για κάθε τύπο καταλύματος, από μικρά, οικογενειακά διοικούμενα bed and breakfast μέχρι πολυτελή διαμερίσματα και σουίτες πολυτελείας 5 αστέρων. Ειδικά για αυτόνομα καταλύματα επισκεφτείτε το εξειδικευμένο Villas.com, έναν νέο ιστοχώρο της Booking.com. Πραγματικά διεθνές, το Booking.com είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 γλώσσες και προσφέρει πάνω από 627.833 καταλύματα (περιλαμβανομένων παραθεριστικών κατοικιών) σε 211 χώρες.

Βρείτε τις καλύτερες προσφορές για σήμερα:

Χαμηλότερες τιμές

Η Booking.com εγγυάται τις καλύτερες τιμές, τόσο σε πόλεις, όσο και σε παραλιακούς ή εξοχικούς προορισμούς.

Χωρίς κόστος κράτησης

Η υπηρεσία κρατήσεων της Booking.com είναι δωρεάν. Δεν σας χρεώνουμε τέλη κράτησης ή έξοδα συναλλαγής, ενώ σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση δωματίου χωρίς επιβάρυνση.

Ασφαλείς κρατήσεις

Το σύστημα κρατήσεων της Booking.com είναι ασφαλές και τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, κρυπτογραφούνται. Τηρούμε υψηλά πρότυπα ασφάλειας και εγγυόμαστε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

επιστροφή